Donderdag 19 april heeft in het Vito Mol de 2e editie van 'Temperament' plaats : cultuur, gastronomie én netwerken op één event. Herentalsenaar Wim De Groof organisator van ‘Temperament : 'De 1e editie vorig jaar was een onverhoopt succes.

Het event combineert, als één van de eerste in de Kempen, zakelijk netwerken met cultuur en culinaire ervaringen.  ‘Temperament’ wil zich namelijk op de kaart zetten als ‘de strafste netwerkformule voor bedrijven’.

'Sportmanifestaties zijn goed ingeburgerd in het economische netwerkcircuit. Bedrijven stappen evenwel minder vaak naar de bestaande cultuurhuizen, concerten of voorstellingen.

De nieuwe bedrijfsformule ‘Temperament’ is dankzij zijn opzet en programma op maat gesneden van bedrijven die hun netwerk willen versterken in een inspirerend kader. Met ‘Temperament’ kunnen bedrijven klanten en relaties met affiniteit voor lifestyle, kunst en gastronomie een gepaste formule aanbieden.

Nieuw concept netwerking
‘Temperament’ serveert op de 2e editie op donderdag 19 april in het VITO in Mol vanaf 19u30 een pittige podiumperformance met lyrische ster-sopraan Anneke Luyten (Vlaamse Opera en Opéra de Strasbourg) uit Tongerlo en blazersensemble Brass-aux-Saxes (wereldkampioen fanfareorkesten).

Chef-kok Rick Fonteyn, zaakvoerder van bedrijfscateraar Laeta Mensa catering services, bemant vervolgens het fornuis tijdens de ‘Eat & Greet’, een hoogstaand walking dinner met smaken uit vier windstreken. De periode (april), de dag (donderdag), de locatie (Conferentiezaal Vlaams Instituut voor Technologisch Onderzoek) en het programma zijn afgestemd op het bedrijfsleven.

Een formule met gereserveerde parkeerplaatsen, persoonlijke ontvangst, welkomstdrankje, vestiaire, programmabrochure, VIP-seats, walking dinner, kennismaking met de artiesten en een afscheidsgeschenk, laat niets aan het toeval over.   Prijs  all in €55.

Reserveer nu voor uw bedrijf of organisatie op Temperament.

Voor de eerstvolgende jaren engageerden de organisatoren Kommil Foo publiekstrekker op 'Temperament' 2013  en rasmuzikant Jan De Smet (De Nieuwe Snaar) voor editie 2014.

Rick Fonteyn gaat de uitdaging aan om zijn kookkunsten op eenzelfde hoog niveau te beoefenen.

Inspirerende samenwerking
De samenwerkende partners (Laeta Mensa, Henco Herentals, Easypay Group, Drukland en Nnieuws ThalsFM en Brass-aux-Saxes) slaan met ‘Temperament’ mentale bruggen tussen bedrijfsleven en cultuur.

Een orkest laten samenspelen is immers inspirerend voor een bedrijfsleider. Net als een dirigent geeft hij leiding en coaching, maar zijn het zijn medewerkers die het moeten doen. Anderzijds kunnen artiesten waardevolle knowhow opsteken om als ‘culturele ondernemers’ nieuwe markten aan te boren en steeds innovatief te werk te gaan.

Nnieuws.be en ThalsFM 105.7 zijn mediasponsors.

Op de foto boven:  het Temperament-team met o.a. Sofie Van Thielen, chef-kok Rick Fonteyn, ster-sopraan Anneke Luyten, Lieven Vervecken, Wim Degroof en Nicole Boonen.

Beelden Guy Verellen / Nnieuws.